Stoiximan Super League

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Δώνη

Διαβάστε στο sport-fm.gr τι ακριβώς προβλέπει ως αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης το συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως τροποποιήθηκε η σχετική σύμβαση τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό ότι σε περίπτωση που ο σύλλογος επιθυμούσε τη διακοπή της συνεργασίας μαζί του θα έπρεπε να καταβάλλει ρήτρα αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικά η σχετική παράγραφος στο τροποποιημένο συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη αναφέρει:

Το άρθρο 5.4. τροποποιείται ως εξής: «5.4. Σε περίπτωση καταγγελίας της παρούσας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λόγω ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, χωρίς σπουδαίο λόγο ή από τον Προπονητή για σπουδαίο λόγο από υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει ως αποζημίωση λόγω εύλογης και δίκαιης ποινικής ρήτρας τα παρακάτω ποσά:

α) Αν η καταγγελία γίνει μέχρι και δέκα ημέρες μετά τον τελευταίο επίσημο αγώνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012/2013, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει ως αποζημίωση το σύνολο των ποσών που έπρεπε να καταβληθούν σύμφωνα με την παρούσα μέχρι 31.05.2013 και επιπλέον το ποσό των διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000 €) καθαρά.

β) Αν η καταγγελία γίνει από την ενδέκατη ημέρα μετά τον τελευταίο επίσημο αγώνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012/2013 και έπειτα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει ως αποζημίωση το σύνολο των ποσών που έπρεπε να καταβληθούν σύμφωνα με την παρούσα μέχρι τη λήξη της, ήτοι μέχρι 31.05.2014.









Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x