Stoiximan Super League

Το «mea culpa» του Δέλλα και το πρόγραμμα-βουνό

Δεν έχουν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να κοιτάξουν την επόμενη μέρα στον Ατρόμητο μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μην τρομάζουν από το δύσκολο πρόγραμμα.

Μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις των τελευταίων χρόνων καλείται να διαχειριστεί ο Ατρόμητος, καθώς η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα φανέρωσε ξεκάθαρα ότι η ομάδα νοσεί και μάλιστα βαριά, παρά το γεγονός ότι οι τελευταίες ισοπαλίες και η πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας έκρυψαν τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

Οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς μάλιστα οι φιλοξενούμενοι να πιάνουν κάποια σπουδαία απόδοση και ο προβληματισμός είναι έκδηλος με όποιον και να συνομιλήσει κανείς στις τάξεις της ομάδας, είτε αυτός είναι στη διοίκηση είτε στα αποδυτήρια.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Τραϊανό Δέλλα προσπαθώντας να εξηγήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός του Ατρόμητου έχει αντιληφθεί τα λάθη του, αλλά και την κακή μέρα στην οποία βρέθηκε χθες, ειδικότερα με τις κακές αλλαγές που πραγματοποίησε στη ροή του ματς.

«Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να βρει τις λύσεις», ήταν η ατάκα του «Τράι» μετά τη λήξη του αγώνα και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα εντός γηπέδου μέσα σε ένα πρόγραμμα «βουνό». Παναθηναϊκός (για το Κύπελλο στη Λεωφόρο), ΠΑΟΚ (για το πρωτάθλημα στην Τούμπα), Λεβαδειακός (για το πρωτάθλημα στη Λιβαδειά), ΑΕΚ (για το πρωτάθλημα στο Περιστέρι), Παναθηναϊκός (για το Κύπελλο στο Περιστέρι), Βέροια (για το πρωτάθλημα στο Περιστέρι) είναι οι επόμενοι αγώνες του Ατρόμητου και μάλιστα σε διάστημα 20 ημερών!

Οι πιθανότητες για την επιτυχία της αποστολής του «Τράι» φαντάζουν μηδαμινές, αλλά στον Ατρόμητο δεν τρομάζουν τόσο από το πρόγραμμα, όσο από την αγωνιστική εικόνα της δικής τους ομάδας.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x