Stoiximan Super League

Γενική είσοδος με 5 ευρώ στον Ατρόμητο

Κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας έκανε η ΠΑΕ Ατρόμητος, θέτοντας την γενική τιμή εισόδου για την αναμέτρηση τη τελευταίας αγωνιστικής με τον Πλατανιά στα 5 ευρώ.

Την ευκαιρία να παρευρεθούν στο τελευταίο παιχνίδι του Ατρομήτου για τη φετινή σεζόν έδωσε στους φιλάθλους της ομάδας η περιστεριώτικη ΠΑΕ. Για το λόγο αυτό όρισε την γενική τιμή εισόδου για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά (19:00) στα 5 ευρώ.

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να τους ευχαριστήσει για την στήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και να ανανεώσει το ραντεβού τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι είναι ανοικτή η υπηρεσία «print@home» για την αγορά εισιτηρίου του κυριακάτικου αγώνα με τον Πλατανιά..

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα πατώντας εδώ http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/ και εξασφαλίστε έγκαιρα το εισιτήριο για την αναμέτρηση. Το τυπώνεις και έρχεσαι στο γήπεδο!.

Γενική είσοδος στις Θύρες 2, 4, 5 και 7: 5 ευρώ. Στη Θύρα 3 (VVIP): 20 ευρώ.Η πώληση εισιτηρίων από το γραφείο διαχείρισης (θύρα 2) θα γίνει την Παρασκευή από τις 15.00 μέχρι τις 20.00 και το Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Για την πώληση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x