Stoiximan Super League

Φήμες για ΑΕΚ και Ελ Καουταρί

Κινήσεις για την απόκτηση (και) στόπερ φέρεται να κάνει η ΑΕΚ. Ιταλικό δημοσίευμα παρουσιάζει την «Ένωση» να ενδιαφέρεται για τον Μαροκινό στόπερ της Παλέρμο, Αμπντελχαμίντ Ελ Καουταρί.

Ξεπεράσαμε τα μισά του Γενάρη, αλλά μεταγραφή η ΑΕΚ δεν έχει κάνει ακόμα. Κινητικότητα ωστόσο υπάρχει. Και αν πιστέψει κανείς ιταλικό δημοσίευμα της Δευτέρας, υπάρχει και στο μέτωπο του στόπερ (πέρα απ’ τα γνωστά του εξτρέμ και του επιθετικού).

Εν αναμονή λοιπόν της κίνησης των Κινέζων που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Θέσαρ Άρθο, σενάρια στην Ιταλία θέλουν την «Ένωση» να ψάχνεται και για κεντρικό αμυντικό. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να έχει βάλει στο μάτι έναν συγκεκριμένο, τον Αμπντελχαμίντ Ελ Καουταρί.

Πρόκειται για 25χρονο Μαροκινό αμυντικό που σημείωσε 150 συμμετοχές την επταετία 2008-2015 με τη φανέλα της Μονπελιέ και το καλοκαίρι μεταγράφηκε στην Παλέρμο. Εκεί όμως δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής, έχοντας 9 μόλις συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Με αφορμή λοιπόν την πρόθεσή του ν’ αποχωρήσει από τον σύλλογο, η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» αναφέρει:

«Ο Ελ Καουτάρι εξακολουθεί να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Παλέρμο και συνεχίζουν να αυξάνονται οι ενδιαφερόμενοι. Από τη Γαλλία, η Μονπελιέ εξακολουθεί να σκέφτεται την επιστροφή του κεντρικού αμυντικού. Στην Ευρώπη, πολλές ομάδες έχουν κινηθεί με περισσότερο ή λιγότερο εκτεταμένη έρευνα: Η ΑΕΚ, η Στουτγάρδη, η Βέρντερ Βρέμης, η Σίβασπορ και η Εσπανιόλ, επίσης είναι στην… ουρά για τον στόπερ».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x