Stoiximan Super League

Φιλικό ξεμούδιασμα στη Σπάρτη για Ατρόμητο

Την αποστολή για το αυριανό φιλικό κόντρα στη Σπάρτη ανακοίνωσε ο Τραϊανός Δέλλας στη σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου – Τιμά τον Θεσσαλονικιό τεχνικό η διοίκηση των Σπαρτιατών.

Ευκαιρία για να σπάσουν τη ρουτίνα των προπονήσεων θα έχουν οι παίκτες του Ατρόμητου, καθώς αύριο θα φιλοξενηθούν από τη Σπάρτη σε ένα φιλικό – φιέστα με την τοπική ομάδα που πανηγυρίζει την άνοδό της στη Football League.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Λημνιός, Μπάλλας, Μπαστακός, Νάτσος, Γροντής, Ρεγκάκος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Κεϊτά, Θεολόγου, Κατράνης, Παπαδόπουλος, Μπίτολο, ΛεΤαλέκ, Κρουσέλ, Λαζαρίδης (Κ20), Κωστούλας, Τσατσόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Σπάρτης θα τιμήσει τον προπονητή του Ατρόμητου για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί για την πρωτεύουσα της Λακωνίας και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο για ξεκούραση και γεύμα. Θα επιστρέψει αμέσως μετά τον αγώνα.

Για προπόνηση υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση θα μείνουν οι Ματέι, Κοντοές, Έμποου, Φυτανίδης, Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Θεοδωράκης, Κυρίτσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x