Stoiximan Super League

«Έχουμε καλή ομάδα και ποιότητα»

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, και στα σημεία που θα κριθεί το παιχνίδι μίλησε στην Nova ο Νίκος Λαζαρίδης.

Επικίνδυνη και νεανική ομάδα χαρακτήρισε ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Νίκος Λαζαρίδης την ομάδα του Πανιωνίου. Όμως τόνισε ότι οι συμπαίκτες του έχουν πολύ καλή ποιότητα και θα καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Αναφερόμενος στο 1-1 με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα τόνισε: «Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν το περιμέναμε. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος έπαιξε πολύ κλειστή άμυνα στο μισό γήπεδο χωρίς καμία τελική. Οι μόνες τελικές ήταν το γκολ και ένα κόρνερ αν θυμάμαι καλά. Οι περισσότερες ομάδες το κάνουν αυτό, ειδικά στο Περιστέρι. Εμείς συνεχίζουμε, ήταν έναν αποτέλεσμα από το οποίο πήραμε έναν βαθμό και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε».

Πλέον η προσοχή στρέφεται στον Πανιώνιο «Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, αλλά νομίζω ότι εμείς έχουμε πολύ καλή ποιότητα και θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε δείξει ότι η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δημιουργούμε αρκετές φάσεις, όπως κάναμε και με τον Παναιτωλικό, άσχετα αν δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο τέρμα. Η καλή λειτουργία που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο και η πειθαρχία είναι το παν για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ερωτηθείς αν η άγνοια του νεανικού Πανιωνίου τον φοβίζει απάντησε: «Ο Πανιώνιος έχει καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι λίγο άπειροι. Εκεί θα χτυπήσουμε και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x