Stoiximan Super League

«Ευχαριστώ» σε όλους από Κέρκυρα

Η Κέρκυρα κατάφερε να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα από την περασμένη εβδομάδα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Έτσι, οι ιθύνοντες της επτανησιακής ΠΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσαν τη Δευτέρα, ευχαρίστησαν τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές, κόσμο και συνεργάτες-χορηγούς για την επιτυχημένη προσπάθεια παραμονής, προειδοποιώντας πως ακόμα είναι στα μισά του δρόμου στο πλάνο πενταετίας που έχουν εκπονήσει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ, με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους προς τον προπονητή, το τεχνικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές, το προσωπικό, τους συνεργάτες και όλους όσοι πίστεψαν και στήριξαν αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου και συνεχίζουμε για την υλοποίηση του πλάνου πενταετίας που έχει τεθεί ως στόχος, με την ίδια σοβαρότητα και χωρίς πολλά λόγια.

Επιπλέον, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" οφείλουμε προς το φίλαθλο κόσμο του νησιού για το δυναμικό "παρών" που έδωσε στο πλευρό της ομάδας μας. Επίσης, την "Goldance Academy", καθώς και τις εταιρείες- χορηγούς, που, από την πρώτη στιγμή, μας στήριξαν εμπράκτως και ευελπιστούμε η συνεργασία μας αυτή να συνεχιστεί.

Υ.Γ.: Ένα νησί, μία ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x