Stoiximan Super League

Έτσι πάει Τούμπα ο Ατρόμητος

Με δύο απουσίες, αλλά και φτιαγμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη ο Ατρόμητος. «Μέσα» και ο Ναπολεόνι, παρά το... ασφυκτικό πρέσινγκ από Κύπρο.

Από ντέρμπι σε ντέρμπι πάει ο Ατρόμητος που καλείται μετά το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (όπου έμεινε όρθιος στη Λεωφόρο) να κυνηγήσει αποτέλεσμα και μέσα στην Τούμπα, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρει βαθμολογική ανάσα!

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι στην Τούμπα, με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει δύο συν μία απουσίες. Αυτή του τιμωρημένου Ουσέρο, αυτή του τραυματία Πίτου Γκαρσία και αυτή του νεοαποκτηθέντα, αλλά ανέτοιμου Σουμπίνιο. Κατά τα άλλα κανονικά ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη ο Ναπολεόνι, στον οποίο ασκείται ασφυκτικό πρέσινγκ από τον ΑΠΟΕΛ και η μεταγραφή του είναι «ανοιχτή».

Η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Μπίτολο, Κούρος, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κειτά, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Γροντής, Ναπολεόνι, Μπάλλας, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ουμπιντες, Στόιτσεφ, Μπαστακός, Θεολόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x