Stoiximan Super League

«Εγώ φταίω πρώτος»

Την αυτοκριτική του έκανε ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στους παίκτες του Ατρόμητου, ζητώντας του να πράξουν το ίδιο, αλλά και να δείξουν πίστη στις δυνατότητές τους. Τα είπε και με Σπανό.

Ο Ατρόμητος είναι σε κρίση και ο Τραίανός Δέλλας που βρίσκεται σε δύσκολη θέση (τα άκουσε από τον κόσμο) για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε τους «μπλε» μίλησε στους παίκτες του στο περιθώριο της προπόνησης της Δευτέρας.

Ο 39χρονος τεχνικός έκανε τη δική του αυτοκριτική και τόνισε ότι η ήττα από τον ΠΑΣ ήρθε με ανόητο τρόπο.

«Δεν φταίει ένας ή δύο, φταίμε όλοι μας. Και εγώ φταίω πρώτος από όλους. Αλλά πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας. Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι από δύο ηλίθια λάθη. Δεν φθάνει να σας το λέω εγώ, πρέπει να το πιστέψετε από μόνοι σας τους εαυτούς σας και να μην αδικείτε την προσπάθεια που κάνετε», ανέφερε, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Τον λόγο πήρε κι ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος επίσης τα άκουσε από τον κόσμο την Κυριακή λίγο μετά το ματς.

«Έχει δίκιο κόουτς, εμείς έχουμε φέρει την ομάδα στην κατάσταση που βρίσκεται και εμείς πρέπει να το γυρίσουμε», είπε από την πλευρά του.

Πάντως, ακόμη δεν έχει μιλήσει στους παίκτες μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος ωστόσο είχε τετ-α-τετ με τον Δέλλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x