Stoiximan Super League

Δίπλα στα παιδιά ο Τσενάμο

Σε δημοτικό της Αγίας Βαρβάρας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Λουίτζι Τσενάμο, ο οποίος αποδέχτηκε την σχετική πρόσκληση ανήμερα του Σχολικού Αθλητισμού Κατά της Βίας και του Ρατσισμού. Δείτε τι είπε.

Από… πρώτο χέρι έμαθαν για την «κακή» πλευρά των σπορ, οι μαθητές του 7ου δημοτικού της Αγίας Βαρβάρας, καθώς ο Λουίτζι Τσενάμο βρέθηκε κοντά τους, ανήμερα του Σχολικού Αθλητισμού Κατά της Βίας και του Ρατσισμού.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την σχετική πρόταση από τους δασκάλους του σχολείου και αφού γνώρισε μια πολύ θερμή υποδοχή απ’ όλα τα παιδιά στο αμφιθέατρο -που συνοδεύτηκε με τον ύμνο του συλλόγου του και προβολή βίντεο με τη νέα φανέλα και τις καλύτερες αποκρούσεις του- στη συνέχεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν: η αγαπημένη του απόκρουση (μια κόντρα στον Παναιτωλικό και μια όταν έπαιζε για τον Παναιγιάλειο ενάντια στον Απόλλωνα Καλαμαριάς), η αγαπημένη του ομάδα (η Νάπολι) και ο αγαπημένος του τερματοφύλακας (ο Μάνουελ Νόιερ).

Εκτός των άλλων, τόνισε πως ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα και πως θέλει να κλείσει εκεί την καριέρα του. Επιπλέον πέρασε και το μήνυμά του στη νέα γενιά: «Δεν έχει σημασία άμα ένας είναι κοντός, ο άλλος ψηλός, κίτρινος, άσπρος ή μαύρος. Όλοι είμαστε άνθρωποι απλά έτυχε να γεννηθούμε σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη», είπε χαρακτηριστικά.

Προτού φύγει, ο Τσενάμο εφόσον υπέγραψε αρχικά δεκάδες αυτόγραφα, στην συνέχεια άφησε πέντε παιδιά να του εκτελέσουν πέναλτι, ολοκληρώνοντας έτσι με χαμόγελο της επίσκεψή του.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x