Πορτογαλία

Άντεξε στην πίεση και ξαναβρέθηκε στην κορυφή με Παυλίδη η Μπενφίκα

Έστω και δύσκολα, η Μπενφίκα νίκησε 3-2 τη Φαρένσε στο «Ντα Λουζ», με τον Βαγγέλη Παυλίδη να σημειώνει το δεύτερο γκολ, για την 27η αγωνιστική της Primeira Liga κι «έπιασε» στην κορυφή τη Σπόρτινγκ.

Συνεχίζει την αφόρητη πίεση στην πρωταθλήτρια κι «αιώνια» αντίπαλο, Σπόρτινγκ, η Μπενφίκα. Οι «αετοί» της Λισαβόνας νίκησαν δύσκολα, παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν δυο φορές με δύο γκολ διαφορά, 3-2 τη Φαρένσε στο «Ντα Λουζ» στο ματς που «έριξε την αυλαία» της 27ης αγωνιστικής της Primeira Liga και ξαναβρέθηκαν στην κορυφή παρέα με τα «λιοντάρια», συνεχίζοντας το «κυνήγι» του τίτλου επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε κι αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στην προτελευταία θέση και στο -6 από την παραμονή.

Οι παίκτες του Μπρούνο Λάζε έφτασαν στο 2-0 με τον Ακτούρκογλου στο 7’ και τον Έλληνα διεθνή σέντερ φορ στο 23’, ο Ριμπέιρο μείωσε στο 43’ σε 2-1, ο Τούρκος διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε το 3-1 στο 54’ κι ο Ρόνι Λόπες στο 63’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.



Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Σάββατο (29/03)
Κάσα Πία-Ρίο Άβε 2-1

Εστρέλα Αμαδόρα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-3

Μπράγκα-Αρούκα 2-1

Κυριακή (30/03)
Σάντα Κλάρα-Νασιονάλ Μαδέιρα 1-0

Φαμαλικάο-AVS 4-1

Εστορίλ-Πόρτο 1-2

Μορεϊρένσε-Γκιμαράες 2-2

Τρίτη (01/04)
Μποαβίστα-Ζιλ Βισέντε 1-3

Τετάρτη (02/04)
Μπενφίκα-Φαρένσε 3-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x