Stoiximan Super League

Ευχαρίστησε τον Μπακασέτα ο Βρούτσης: «Στηρίζει την προσπάθεια να απομονώσουμε τις παραβατικές συμπεριφορές»

Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού ευχαρίστησε τον Τάσο Μπακασέτα για τις δηλώσεις του για τα νέα μέτρα για τον αθλητισμό και των φαινομένων βίας στους αθλητικούς χώρους.

Τον Τάσο Μπακασέτα ευχαρίστησε ο Γιάννης Βρούτσης μέσω μιας ανάρτησής του στα social media για τις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξή του στην Καθημερινή για τα νέα μέτρα κατά των φαινομένων βίας στους αθλητικούς χώρους.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ανέφερε στην συνέντευξή του ότι τα νέα αυτά μέτρα είναι μια καλή αρχή για την επίλυση του προβλήματος.

«Θεωρώ ότι τα καινούργια μέτρα που επέβαλε και ο υπουργός Αθλητισμού, ο κύριος Βρούτσης, είναι μια καλή αρχή, το να υπάρχουν τόσο αυστηρά μέτρα, να τιμωρούνται οι ομάδες. Πέφτει μια φωτοβολίδα; Τιμωρία. Θα υπάρχει και η ταυτοποίηση των φιλάθλων μέσα από το gov, με τις κάρτες κ.λπ., και θεωρώ ότι θα είναι πιο εύκολο και για την κυβέρνηση και για τον αθλητισμό. Όλο αυτό θα βγάζει έξω αυτούς που επανειλημμένα δημιουργούν προβλήματα ή τοξικές καταστάσεις, δεν θα μπορούν να μπαίνουν στα γήπεδα, να παρακολουθήσουν αγώνες και θα μπορούν να τους κυνηγήσουν και ποινικά. Έπειτα χρειάζονται πολλά πράγματα. Και σε επίπεδο κοινωνίας και επένδυσης στον αθλητισμό. Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να θέλει να έρθει στο γήπεδο. Έχουμε γήπεδα στην Ελλάδα στα οποία δεν πάει ο κόσμος με την καρδιά του», ήταν τα λόγια του Μπακασέτα.

Σε αυτά ο Γιάννης Βρούτσης σχολίασε: «Ευχαριστώ πολύ τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας Τάσο Μπακασέτα που στηρίζει και ενδυναμώνει την προσπάθειά μας να απομονώσουμε τις παραβατικές συμπεριφορές από τα ελληνικά γήπεδα. Με συμμάχους τους ίδιους τους αθλητές μας θα τα καταφέρουμε», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x