Stoiximan Super League

«Συμφώνησε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό η Μαρσέιγ - Αποφασίζει ο Ουνάχι»

Δημοσίευμα του «Foot Mercato» τονίζει πως η Μαρσέιγ έχει συμφωνήσει με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Αζεντίν Ουνάχι και η απόφαση περνά ξεκάθαρα στα χέρια του παίκτη.

Νέο ρεπορτάζ από τη Γαλλία για την περίπτωση του Αζεντίν Ουνάχι! Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Foot Mercato», η Μαρσέιγ έχει φτάσει σε deal τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία μάλιστα αφορά τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή…

Μέχρι εδώ όλα καλά, αφού στη συνέχεια τονίζεται πως πλέον η απόφαση περνά στα χέρια του Αζεντίν Ουνάχι. Ο 24χρονος Μαροκινός χαφ έχει τις δύο προτάσεις στα χέρια τους και μένει να φανεί ποιον από τους δύο «αιώνιους» θα επιλέξει για να συνεχίσει την καριέρα του.

Υπενθυμίζεται νωρίτερα πως ο Ολυμπιακός διέψευσε το θέμα του Ουνάχι, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει το παραμικρό με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μαροκινός δεν υπολογίζεται από τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και αναζητά τον επόμενο σταθμό του. Φαίνεται, μάλιστα, πως αυτός θα είναι στην Ελλάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x