Stoiximan Super League

Σούπερ κίνηση από Ατρόμητο: Έκλεισε τον Καρλίτος!

Σημαντική κίνηση με τον Καρλίτος ολοκληρώνει ο Ατρόμητος, με τους «κυανόλευκους» να έχουν συμφωνήσει για 1+1 χρόνια με τον Ισπανό επιθετικό!

Με δυνατή κίνηση το... ποδαρικό στις μεταγραφές από τον Ατρόμητο! Σε συμφωνία με τον Καρλίτος ήρθε η ομάδα του Περιστερίου, με τον Ισπανό να ετοιμάζεται να φορέσει τα κυανόλευκα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για 1+1 έτη, με το συμβόλαιο να είναι από τα υψηλότερα -εάν όχι το υψηλότερο- του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Εξάλλου, πρόκειται για περίπτωση που είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ελληνικών ομάδων, με τον Ατρόμητο να νικά τον ανταγωνισμό.

Αυτή φυσικά θα είναι και η πρώτη μεταγραφή στην εποχή «Πάμπλο Γκαρσία», ενώ άμεσα αναμένονται και οι επόμενες.

Για έναν παίκτη που, φυσικά, δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς πέρα από τα δυόμιση χρόνια του στον Παναθηναϊκό (Ιανουάριος 2020-Αύγουστος 2022, 70 συμμετοχές - 18 γκολ/6 ασίστ), εντυπωσίασε και την περαασμένη σεζόν με τη Λαμία.

Ο 33χρονος άσος (στις 12 Ιουνίου κλείνει τα 34) σημείωσε δέκα τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 22 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας της Φθιώτιδας, παίζοντας καταλυτικό ρόλο για την ιστορική της είσοδο στα playoffs.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του Φεβρουαρίου πουλήθηκε στην Αστάνα. Ωστόσο, ύστερα από μόλις 65 μέρες και τρεις συμμετοχές αποχώρησε από την ομάδα του Καζακστάν, αφού όπως παραδέχτηκε ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα μιας χώρας. Πλέον, αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x