Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Προτεραιότητα για Παναθηναϊκό ο Γιαννούλης, του έχει κάνει την καλύτερη πρόταση»

Ο Νίκος Αθανασίου μίλησε από το Σλάντμινγκ για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού αλλά και τις πρώτες εικόνες από την προετοιμασία.

Καθοριστική για την έκβαση της προσπάθειας απόκτησης του Δημήτρη Γιαννούλη είναι η τρέχουσα εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από το Σλάντμινγκ, όπου γίνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση στον Γιαννούλη και περιμένει την απάντησή του. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζουμε, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αποφασίσει μέχρι τότε. Αν δεν κλείσει, υπάρχουν άλλες καλές περιπτώσεις που έχουν δουλευτεί, ωστόσο ο Γιαννούλης είναι απόλυτη προτεραιότητα», σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια απόκτησης εξτρέμ τόνισε: «Ο Παβόν έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν επιβεβαιώνονται τα περί πρότασης στην Γκρέμιο. Ο Πελίστρι, που επίσης γράφτηκε, δεν φαίνεται πως είναι από τις περιπτώσεις που βλέπει τόσο ζεστά, καθώς φαίνεται πως έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση κάποιου άλλου στόχου».

Όσο για τη σημερινή προπόνηση στο Σλάντμινγκ είπε: «Οι ρυθμοί έχουν ανέβει κατακόρυφα. Ο Αλόνσο θέλει να βάλει πολύ μεγαλύτερη ένταση στην ομάδα, είτε έχει την μπάλα είτε όχι. Σήμερα δούλεψε στο πρέσινγκ και στον συγχρονισμό των γραμμών του, ενώ δούλεψε και στην επιθετική ανάπτυξη με έμφαση στο κάθετο παιχνίδι. Αύριο ενσωματώνονται Μπακασέτας, Κώτσιρας και Λημνιός, ενώ ο Ιωαννίδης θα κάνει μια εξέταση στον ώμο του αύριο. Από τα αποτελέσματα θα κριθεί αν θα έρθει στην προετοιμασία ή θα συνεχίσει στην Αθήνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x