Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Όταν είχε μέρες να δουλέψει ο Αλόνσο, παρουσίασε έναν καλό Παναθηναϊκό - Πρέπει να νικήσει στην Τούμπα»

Ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM μια λεπτομέρεια που ίσως παίξει ρόλο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και ότι το «διπλό» είναι… μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό, εώ μίλησε και για τη 11άδα.

Στο ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει πλάνο και να μην παρασυρθεί στην Τούμπα, αλλά και πως όποτε ο Ντιέγκο Αλόνσο είχε χρόνο να δουλέψει παρουσίασε ένα καλό αποτέλεσμα, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Απαντες παρόντες για τον Ντιέγκο Αλόνσο, που έχει όλα τα όπλα του διαθέσιμα για ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να επιστέψει από την Τούμπα με το διπλό, έχοντας μείνει τόσο πίσω από τον ΠΑΟΚ μετά από τρεις μόνο αγωνιστικές. Μια παρόμοια συνθήκη ήταν το δεύτερο ημίχρονο με τον Αγιαξ στην Ολλανδία, όπου πήρε κάποια ρίσκα παραπάνω ο Αλόνσο αλλά δεν είδαμε τρέλες. Προφανώς, πρέπει να πάρει τη νίκη με το ποδοσφαιρικό του σχέδιο και όχι να παρασυρθεί από την ανάγκη για επικράτηση. Και σε άλλα ματς έβλεπες τρομερή επιμονή στο πλάνο, ακόμα και όταν δεν λειτουργούσε. Οσα παιχνίδια είχε μέρες να τα δουλέψει ο Αλόνσο, ειδικά της Ευρώπης, είδαμε έναν καλό Παναθηναϊκό. Στα υπόλοιπα, ήταν τραγικός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι οι θέσεις που είναι ανοιχτές για την 11άδα του «τριφυλλιού» είναι του δεξιού μπακ, με τον Κώτσιρα να έχει ένα προβάδισμα, αλλά και το ποιος θα συμπληρώσει την τριάδα στον άξονα, με τον Μπακασέτα να φαντάζει πιο λογική επιλογή.

Ενώ σε επίπεδο αποχωρήσεων από τον Παναθηναϊκό, ο Αθανασίου επισήμανε ότι δεν προέκυψε κάτι για τον Βέρμπιτς που υπήρχε ενδιαφέρον από Τουρκία και λήγει σήμερα η προθεσμία, με τα Εμιράτα να αποτελούν την τελευταία λύση, όπως και για τον Βιλένα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x