Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ματς εξάποντο στην Τούμπα, αν κερδίσει εξασφαλίζει και ηρεμία ο Παναθηναϊκός - Αυτή θα είναι η 11άδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει ο Παναθηναϊκός σε πιθανή νίκη επί του ΠΑΟΚ έκανε την εκτίμησή του για το σχήμα που θα παρατάξει ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Βαθμούς, ψυχολογία και ηρεμία θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός αν επικρατήσει του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι ματς εξάποντο για τον Παναθηναϊκό, έχει την ευκαιρία να καλύψει τις απώλειες που είχε τις δύο πρώτες αγωνιστικές, αφού θα πάρει τρεις και θα χάσει άλλους τρεις ο ΠΑΟΚ. Όπως και με Ολυμπιακό-ΑΕΚ, έτσι είναι τα ντέρμπι. Θα είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει αλλά έχουν κάνει φόκους και ο Αλόνσο και οι παίκτες, ξέρουν τη σημασία του παιχνιδιού. Πρέπει να δώσει λιγότερες ευκαιρίες στον αντίπαλο και να είναι αποτελεσματικός όπως με τη Λανς, να αξιοποιήσει την ποιότητά του στην επίθεση. Πρέπει να είναι κοντά οι γραμμές του, να κάνει ένα ελεγχόμενο πρέσινγκ και να μην δώσει χώρους στον ΠΑΟΚ που επίσης έχει προβλήματα στην άμυνα. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, θα ηρεμήσει και θα μπορέσει ο προπονητής να δουλέψει με ησυχία, χωρίς το πιστόλι στον κρόταφο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι την 11άδα των «πράσινων» κόντρα στον ΠΑΟΚ θα απαρτίζουν πλην απροόπτου οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μαξ, Αράο, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας, Τετέ, Ιωαννίδης και ένας εκ των Πελίστρι ή Μαντσίνι.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Ίνγκασον θα έχει εχθρική αντιμετώπιση από την κερκίδα επειδή προτίμησε τον Παναθηναϊκό αντί να επιστρέψει στον «δικέφαλο του Βορρά», αφού γύρισε στην Ελλάδα.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x