Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Για να κάνει την υπέρβαση θέλει και γεμάτο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός - Τρίποντο και καλή εμφάνιση με Λεβαδειακό»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην αναγκαία βοήθεια του κόσμου στη ρεβάνς με Λανς για να έρθει πιο κοντά η δύσκολη πρόκριση και έθεσε το διπλό στόχο του Παναθηναϊκού στο αυριανό ματς.

Να συνδράμει στο δύσκολο έργο της πρόκρισης του Παναθηναϊκού επί της Λανς καλείται και ο κόσμος της ομάδας, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Προφανώς ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να μην χάσει στη Γαλλία, θα μπορούσε να είχε πάρει πολλά περισσότερα πράγματα και με δεδομένο ότι η Λανς έπαιζε με 10 από το 22’, θα έπρεπε να είχε μεγαλύτερη ψυχραιμία και ποιότητα στα τελευταία μέτρα. Το πάλεψε μέχρι το τέλος να σκοράρει, επειδή είναι θέμα ζωτικής σημασίας να επιστρέψει σε φάση ομίλων, είναι μια πάρα πολύ σωστή επιλογή της διοίκησης που έβαλε γενική είσοδο 10 ευρώ στη ρεβάνς. Μια πολύ καλή απόφαση, για να προκύψει μια υπέρβαση -γιατί μια τέτοια ψάχνει ο Παναθηναϊκός- και να έχει περισσότερες πιθανότητες να περάσει τη Λανς, μια καλύτερη ομάδα από τον Άγιαξ, θα πρέπει αν όχι να γεμίσει το ΟΑΚΑ, να έχει 40-50 χιλιάδες κόσμο. Να είναι όπως πρέπει το γήπεδο και να κάνει η ομάδα το καθήκον της», ήταν τα λόγια του.

Αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως το «τριφύλλι» πρέπει να συνδυάσει το τρίποντο με μια καλή εμφάνιση, για να βελτιώσει την ψυχολογία του και να φτιάξει και τον κόσμο του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

Ο Αθανασίου ανέφερε ότι είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός κινείται στην αγορά για την απόκτηση μέσου, ενός παίκτη για το «8» που θα έρθει και θα κάνει την διαφορά, ενώ για να γίνει άλλη μεταγραφή θα πρέπει να φύγει και κάποιος στην ίδια θέση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x