Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Φτιάχνει καινούργια αριστερή πλευρά ο Παναθηναϊκός - Στόχος να έρθει τουλάχιστον ο μπακ έως τις 25 Ιουνίου»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στην πρόθεση του Παναθηναϊκού να δημιουργήσει μια νέα αριστερή πτέρυγα και στη διάθεση να αποκτηθούν άμεσα ακραίος αμυντικός κυρίως και εξτρέμ για «βασικοί».

Μέχρι τα τέλη του μήνα θέλει ιδανικά να έχει τελειώσει με την… ανοικοδόμηση της αριστερής του πτέρυγας και την απόκτηση του ακραίου αμυντικού αλλά και του εξτρέμ ο Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Για μεταγραφές νομίζω ότι θα μπορούμε να μιλήσουμε εκεί γύρω στις 22, στις 23 ή στις 25 του μήνα. Στον Παναθηναϊκό έχουν θέσει ως χρονικό περιθώριο, τουλάχιστον για την απόκτηση του αριστερού μπακ, να έχει κλείσει μέχρι την δεύτερη ή τρίτη ημέρα που θα είναι η ομάδα στην Αυστρία. Υπάρχει ξεκάθαρο ποσοτικό έλλειμα. Αυτή είναι η πρώτη προτεραιότητα και ο δεύτερος στόχος είναι ο αριστερός εξτρέμ. Ο Γιαννούλης καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Παναθηναϊκός. Ούτε η ομάδα μπορεί να τον περιμένει για πάντα, ούτε και ο παίκτης μπορεί να καθυστερήσει να δώσει μια απάντηση γιατί μπορεί να μην βρει την επιθυμητή ομάδα. Τα χρήματα που έχουν πέσει στο τραπέζι παραπέμπουν περισσότερο σε επιθετικό, παρά σε αμυντικό. Είναι λογικό όμως. Αν δεν απαντήσει θετικά, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πάει σε άλλες επιλογές. Επί της ουσίας ο Παναθηναϊκός πάει για να φτιάξει μια καινούργια αριστερή πλευρά και οι δύο παίκτες που θα έρθουν, θα κληθούν να είναι βασικοί», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι τα χαρακτηριστικά του Αντούνα που… εμφανίστηκε ξανά σε σημερινό ρεπορτάζ από το Μεξικό, θα ταίριαζαν σε αυτό που αναζητούν οι «πράσινοι» από τους εξτρέμ για τη νέα σεζόν.

Ενώ ο Αθανασίου σχολίασε ότι ο Παλάσιος, ο οποίος αποτελεί από χθες και επίσημα παρελθόν, ήταν ένας από τους πλέον επιδραστικούς εξτρέμ τα τελευταία 25 χρόνια στον Παναθηναϊκό και εξήγησε το γιατί.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x