Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ένα μαύρο σύννεφο βρίσκεται πάνω από τον Παναθηναϊκό και πλακώνει τα πάντα»

Στο ψυχολογικό ζήτημα που υπάρχει πλέον στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Νίκος Αθανασίου, μετά τη νέα απώλεια βαθμών απέναντι στον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός απώλεσε για ακόμη μία αγωνιστική βαθμούς στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 1-1 απέναντι στον Άρη. Ένας ματς που όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου στους 94,6 ήταν το καλύτερο φετινό των «πράσινων», αλλά και πάλι δεν κατάφερε να το πάρει. Κάτι που δείχνει πως πλέον το ζήτημα για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο είναι κυρίως ψυχολογικό…

«Δεν μπορεί να νικήσει ακόμη και στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Από τους 27 διαθέσιμους βαθμούς έχει τους 13… Έρχεται ένα μαύρο σύννεφο πάνω από τον Παναθηναϊκό και πλακώνει τα πάντα. Ήταν καλύτερος του Άρη, είχε 6-7 μεγάλες φάσεις να καθαρίσει το ματς. Δέχτηκε το γκολ από το πουθενά, παικτάρα ο Μορόν αλλά θεωρώ πως ο Ντραγκόφσκι έχει ευθύνη.

Είναι και ψυχολογικό το ζήτημα. Χθες έκανε πάλι το καλύτερό του παιχνίδι αλλά πάλι δεν κέρδισε. Σε παίρνει η κάτω βόλτα ψυχολογικά… ο μόνος λόγος να αλλάξει αυτό το πράγμα είναι να παίρνει νίκες, με την υποσημείωση να παίζει όπως χθες με τον Άρη»
, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Τέλος, στάθηκε και στη σημαντική επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x