Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Να αποκτήσει τουλάχιστον 2-3 παίκτες ο Άρης - Απορροφά την πίεση η νίκη»

Το ρεπορτάζ του Άρη, μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-2, μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την πρώτη νίκη του Άρη στη φετινή Stoiximan Super League και για την ανάγκη που έχει ν' αποκτήσει ακόμη 2-3 παίκτες μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» ανέφερε ότι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης, πρέπει να βοηθήσει με μεταγραφές το έργο του Άκη Μάντζιου στις θέσεις του αμυντικού χαφ, του μεσοεπιθετικού και του σέντερ φορ. Αρχικά, έκανε λόγο για το θέμα με τον Σουλεϊμάνοφ που πρέπει να τελειώσει με θετικό τρόπο για τις θέσεις των εξτρέμ, ενώ πρόσθεσε πως είναι αναγκαίο να έρθει ακόμη ένας αμυντικός χαφ, όπως επίσης κι ένας σέντερ φορ, καθώς ο Λορέν Μορόν δεν μπορεί να παίζει μόνος του συνεχόμενα παιχνίδια.

Όσον αφορά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική καθώς απορροφά την πίεση από τις δυο ήττες στο ξεκίνημα, δίνει χρόνο στον Μάντζιο να δουλέψει, ενώ αποθέωσε τον Μορόν για την απόδοση που είχε με ένα γκολ και μια ασίστ, όπως επίσης και τον νεαρό, Ζαμόρα, που βρήκε δίχτυα απέναντι στην ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x