Stoiximan Super League

Με Νταρίντα και Σίστο η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι στις Σέρρες με τον Παναιτωλικό

Με τους Νταρίντα και Πιονέ Σίστο θα ταξιδέψει στις Σέρρες η αποστολή του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Την προετοιμασία του για την αυριανή (23/08, 20:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, ολοκλήρωσε ο Άρης με απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψει στις Σέρρες για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, εκεί όπου οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν να πάρουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Πιονέ Σίστο, όπως και ο Νταρίντα ο οποίος εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής και επιστρέφει.

Από εκεί και πέρα, εκτός λόγω τιμωρίας παραμένουν οι Σουλεϊμάνοφ και Ζαν Ζουλ, όπως και οι Φατόρε, Πάβιτσιτς, Κυριαζής και Αγοραστός για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου Ροντρίγκεθ, Πάρδο, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Σαβέιρο, Ζαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x