Stoiximan Super League

Απέφυγε τα χειρότερα ο Σουμπίνιο

Με κάκωση στο γόνατο τη γλίτωσε τελικά ο Μαρινάλντο Σουμπίνιο στον Ατρόμητο, με τον Βραζιλιάνο άσο να χάνει σίγουρα το ματς με τον Πανιώνιο και το πρώτο με την ΑΕΚ.

Τα χειρότερα απέφυγε ο Μαρινάλντο Σουμπίνιο στον Ατρόμητο, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα στο μηνίσκο και τελικά ο Βραζιλιάνος τη γλίτωσε με μια απλή κάκωση στο γόνατο.

Ο επιτελικός χαφ των Περιστεριωτών, ωστόσο δεν υπολογίζεται τόσο για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο αύριο (17/4) στη Νέα Σμύρνη, αλλά και για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πλέον θα γίνει αγώνας δρόμου για να διαθέσιμος στο δεύτερο ματς στις 26/4 στο Περιστέρι.

Μετά τη σημερινή προπόνηση, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το φινάλε της Super League: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Θεολόγου, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λημνιός, Μπάλλας, Παπαδόπουλος, Γροντής, Μπαστακός, Μπίτολο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Ματέι, Στόιτσεφ, Ουσέρο, Κεϊτά, Ούμπιντες.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο στο αθλητικό κέντρο. Ο Σουμπίνιο έκανε θεραπεία και πισίνα, το ίδιο θα κάνει και αύριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x