Stoiximan Super League

Αλόνσο: «Συγκεντρωμένοι αμυντικά για να μην συμβεί ό,τι συνέβη με τον Asteras Aktor»

Αρκετά προσεκτικός και υποψιασμένος μετά την ήττα από τον Asteras Aktor θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός απόψε κόντρα στον Λεβαδειακό, όπως ανέφερε ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πάρει απόψε το βράδυ (21:00) ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζοντας τον Λεβαδειακό για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Ντιέγκο Αλόνσο, μίλησε στο σάιτ της ομάδας για το match programme του σημερινού αγώνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί πιο προσεκτική, αλλά και υποψιασμένη σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας και την ήττα από τον Asteras Aktor.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο:

«Έχουμε μπροστά μας έναν σημαντικό αγώνα για την ομάδα και από ποδοσφαιρική και από πνευματική άποψη. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο, έχουμε δει την ποιότητα που διαθέτει και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα επιθετικά. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και αμυντικά για να μην συμβεί ό,τι συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x