Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για τον Ντίας τον Γενάρη - Αστεία τα δημοσιεύματα για Πινέδα»

Ο Γιώργος Τσακίρης μετέφερε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στο ενδεχόμενο να κινηθεί η ΑΕΚ για τον Έντσο Ντίας τον Γενάρη.

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Έντσο Ντίας από την ΑΕΚ τον Γενάρη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο οποίος τόνισε πως η Ένωση αναζητεί παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.

«Σίγουρα μία από τις θέσεις που θα κοιτάξει η ΑΕΚ παίκτη τον Γενάρη είναι αυτή του αριστερού μπακ και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για τον Ντίας. Μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι τελειώνει και το συμβόλαιο του Χατζισαφί», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσακίρης.

Παράλληλα, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Πινέδα στο Μεξικό, είπε πως είναι εκτός πραγματικότητας.

«Μόνο η πρώτη τετράδα των ομάδων στο Μεξικό θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για Πινέδα. Ο ίδιος από την άλλη, δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην ομάδα, είναι απόλυτα επαγγελματίας και γι’ αυτό συνεχίζει να αποδίδει τόσο καλά με την ΑΕΚ», συνέχισε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

Τέλος ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο Ματίας Αλμέιδα έχει πολύ δύσκολο έργο όχι μόνο στον καταρτισμό της ενδεκάδας, αλλά και στην επιλογή της αποστολής.

«Αγωνιστικά είναι καλά τα πράγματα, με τον Λιβάι Γκαρσία να έχει το προβάδισμα έναντι του Φραντζί Πιερό, ο οποίος γύρισε σήμερα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα. Περιμένουμε πως και πώς να δούμε όχι απλά την ενδεκάδα, αλλά ακόμα και την 20αδα», τόνισε ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x