Stoiximan Super League

«Έδωσε το ΟΚ για Έντσο Ντίας ο Αλμέιδα, διαπραγματεύεται με Ρίβερ η ΑΕΚ»!

Στην Αργεντινή, οπαδική ιστοσελίδα της Ρίβερ επαναφέρει το θέμα του Έντσο Ντίας για την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει δώσει το ΟΚ και έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαπραγματεύσεις ενόψει Γενάρη!

Ξανά… Έντσο Ντίας για ΑΕΚ!

Στην Αργεντινή, οπαδική ιστοσελίδα της Ρίβερ Πλέιτ και συγκεκριμένα η «soydelmillo.com», επαναφέρει το θέμα του 28χρονου αριστερού μπακ για την «Ένωσης», τονίζοντας, μάλιστα, ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει δώσει το ΟΚ στη διοίκηση και έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαπραγματεύσεις ενόψει Γενάρη!

Επισημαίνει, δε, πως «αυτό θα γίνει με δανεισμό χαμηλής χρέωσης και οψιόν αγοράς» και υπογραμμίζει ότι «ο Γκαγιάρδο (σ.σ. προπονητής Ρίβερ) θα μπορούσε να έρθει σε συμφωνία με τον Αλμέιδα για να πάρει η ΑΕΚ έναν παίκτη που δεν χρησιμοποιεί».

Σε άλλο σημείο τονίζεται: «Μόλις λίγες εβδομάδες απομένουν για να ξεκινήσει το μεταγραφικό παζάρι και οι φήμες εξαπλώνονται ήδη στα social media, διότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για παίκτη της Ρίβερ». «Στόχος του Ντίας είναι να φύγει», συνεχίζει το ρεπορτάζ, με αναφορά, μάλιστα, στην ατάκα του δημοσιογράφου, Χέρμαν Γκαρσία Γκρόβα, που σημείωσε στο ραδιόφωνο του «Radio La Red» ότι «ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να τον προσθέσει στο ρόστερ της ΑΕΚ. Σκέφτονται για ένα δάνειο με χαμηλή προμήθεια και μια οψιόν αγοράς, αλλά η Ρίβερ συζητάει μόνο για πώληση. Η υπόθεση θα μπορούσε να έχει εξέλιξη μέσα στις επόμενες ημέρες».

Και κλείνει το δημοσίευμα ως εξής: «Η παρουσία Ακούνια στην 11άδα της Ρίβερ του αφαιρεί το δικαίωμα παρουσίας στην 11άδα. Ο Ντίας θέλει να παίξει στο εξωτερικό και για οικονομικούς λόγους και στην Ελλάδα πληρώνουν. Βλέπει, δε, το ενδεχόμενο να πάει στην ΑΕΚ ζεστά λόγω Αλμέιδα και της παρουσίας των Αργεντινών στην Ένωση, όμως πρώτα η Ρίβερ θα πρέπει να δώσει το ΟΚ για την αποχώρησή του».

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το Transfermarkt η αξία του Έντσο Ντίας είναι στα 3 εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι το όνομά του «έπαιξε» κυρίως στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αλλά και σε εκείνα των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.


Τσακίρης: «Τα δεδομένα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ - Γιατί δεν βγαίνει με τίποτα ο Ελίασον»


Για την τακτική προσέγγιση του Ματίας Αλμέιδα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι τα μόνα ερωτηματικά είναι ο παρτενέρ του Βίντα, το αν θα ξεκινήσει βασικός ο Πινέδα και αν θα επανέλθει (όπως φαίνεται) στο αρχικό σχήμα ο Γκαρσία.

Κατά τ’ άλλα, εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν αλλαγές και με αφορμή ερώτηση για το δεξί άκρο, σημείωσε ότι ο Ελίασον γενικά -αλλά και ειδικά την Κυριακή- δεν βγαίνει από την ενδεκάδα:

Όχι μόνο επειδή προσφέρει στο επιθετικό κομμάτι, αλλά επειδή είναι σωστός και τακτικά, κάτι ακόμα πιο απαραίτητο λόγω της παρουσίας του Μπάμπα από εκείνη την πλευρά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x