Stoiximan Super League

Το παλεύει για Ζίνι η Λαμία!

Λαμία για Ζίνι! Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει βάλει στο στόχαστρο τον εξτρέμ της ΑΕΚ και παλεύει για τον δανεισμό του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το deal είναι κοντά!

Μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ της παλεύει η Λαμία! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού LamiaPolis 87,7, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του Αφρικανού εξτρέμ και μάλιστα, όπως τονίζεται, η μεταγραφική κίνηση βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο!

Στο εν λόγω ρεπορτάζ σημειώνεται ακόμα πως η ομάδα της Φθιώτιδας έχει κάνει ήδη δύο επαφές με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και μάλιστα, η ολοκλήρωση του δανεισμού του βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Ενδεχομένως μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ζίνι να κάνει το ίδιο δρομολόγιο με τον Βεντάντ Ραντόνια, ο οποίος τη Δευτέρα (19/08) ανακοινώθηκε από τη Λαμία και την ίδια ημέρα έκανε και το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, ωστόσο η Λαμία κάνει σοβαρή προσπάθεια να πετύχει τον δανεισμό του παίκτη, ο οποίος μπορεί να της δώσει σημαντική ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Μέσα στα επόμενα 24ωρα το θέμα θα κλείσει. Είτε θετικά είτε αρνητικά…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x