Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Περιμένουμε πότε θα ξεκολλήσει του Λαμέλα - Μπορεί να ξαναπαίξει το θέμα Γιαννούλη για ΑΕΚ»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για Λαμέλα, Κορέα, αλλά και Γιαννούλη και πώς σχολίασε την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε αρχικά στην κλήρωση της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024/25, και στάθηκε στο γεγονός ότι ο «δικέφαλος» μέχρι και την 5η αγωνιστική έχει βατό πρόγραμμα, πριν δώσει το πρώτο του ντέρμπι, την 6η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό.

Τόνισε, λοιπόν, ότι «όπως έκατσε η σειρά των αγώνων για την Ένωση, είναι καλή», αλλά σημείωσε ότι «σε αυτά τα πρώτα πέντε παιχνίδια η ΑΕΚ πρέπει να δείξει ότι έχει κόψει τα περσινά», θυμίζοντας ότι έχασε πολλούς βαθμούς σε παιχνίδια θεωρητικά εύκολα.

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στα μεταγραφικά. Για την περίπτωση του Έρικ Λαμέλα υπογράμμισε ότι «περιμένουμε να δούμε αν και πότε θα ξεκολλήσει. Υπάρχει, ουσιαστικά, συμφωνία από το Σάββατο, αυτό προκύπτει από τους ανθρώπους του Αργεντινού. Ωστόσο, μπορεί να έχει γίνει κάτι, που η ΑΕΚ δεν το γνωρίζει».

Τέλος, εξέφρασε την άποψη -χωρίς να προκύπτει για την ώρα από πουθενά και τονίζοντας ότι δεν ξέρει κάτι- ότι, όσο δεν κλείνει σε ομάδα του εξωτερικού, «μπορεί να ξαναπαίξει το θέμα Γιαννούλη για ΑΕΚ». Ανέφερε, δε, πως για τον Έλληνα αριστερό μπακ υπάρχει πάντα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ολυμπιακού, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο ρεπόρτερ.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x