Stoiximan Super League

«Πολύ κοντά στη Ρίβερ ο Μπαρέιρο - Απέρριψε την ΑΕΚ»

Ο Άνταμ Μπαρέιρο βρίσκεται πολύ κοντά στη Ρίβερ Πλέιτ και φέρεται να έχει απορρίψει την ΑΕΚ, σύμφωνα με τιτίβισμα δημοσιογράφου από την Αργεντινή.

Χάνεται ο Άνταμ Μπαρέιρο για την ΑΕΚ; Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Renzo Pantich, ο Παραγουανός στράικερ φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο δημοσιογράφος από τη Λατινική Αμερική επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με αυτές, ο παίκτης τονίζει πως δεν έχει αλλάξει κάτι και βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Ρίβερ, ενώ υποστηρίζει πως απέρριψαν πρόταση της ΑΕΚ.

Εφόσον το παραπάνω ισχύει, τότε οι «κιτρινόμαυροι» αναγκάζονται να προχωρήσουν σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είχε κάνει γνωστό προ ημερών πως η ΑΕΚ είχε καταθέσει πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ στη Σαν Λορέντσο για τον Παραγουανό, ενώ τα τελευταία 24ωρα διάφοροι δημοσιογράφοι από την Αργεντινή έβαζαν στο κόλπο και την Μπόκα Τζούνιορς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x