Stoiximan Super League

Κοϊτά και Στρακόσα σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ

Βασικός στόχος της «Ένωσης» ο Μαυριτανός εξτρέμ, ενώ ο Αλβανός τερματοφύλακας βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, μετά τον αποκλεισμό της εθνικής του στο Euro 2024.

Την ώρα που η ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει τη δουλειά ενόψει της επόμενης σεζόν στην Ολλανδία, στην Ελλάδα οι ιθύνοντες του συλλόγου (σε επαφή φυσικά με τον Αργεντινό τεχνικό) προχωρούν τα μεταγραφικά ζητήματα.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ημέρες, σε πρώτο πλάνο για τον «Δικέφαλο» είναι δύο περιπτώσεις. Η μία είναι του Αμπού Κοϊτά της Σεντ Τρούιντεν και η άλλη είναι εκείνη του Θωμά Στρακόσα της Μπρέντφορντ.

Η «Ένωση» έχει κάνει focus στην περίπτωση του Μαυριτανού εξτρέμ και αποτελεί βασική προτεραιότητα για το αριστερό άκρο της επίθεσης, προσθέτοντας επιπλέον ανταγωνισμό στον Γκατσίνοβιτς την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, κάποιοι μέσα στα «κιτρινόμαυρα» γραφεία θεωρούν πως πρόκειται για τον ιδανικό παίκτη, σε αυτό που θέλει ο Αλμέιδα για την επίθεση της ομάδας.

Εντωμεταξύ, σύντομα αναμένονται οι τελικές εξελίξεις και με τον Άμραμπατ, ο οποίος δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το μέλλον του, ενώ μία επιπλέον λύση για τα εξτρέμ είναι ο Ελίασον αλλά και ο Πάολο Φερνάντες.

Από εκεί και πέρα, στο θέμα του Θωμά Στρακόσα, η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει μπει δυναμικά για την απόκτηση του Αλβανού τερματοφύλακα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα στο Euro 2024 και βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει μέρος των διακοπών του.

Στην «Ένωση» κρατούν μυστικές τις όποιες επαφές υπάρχουν για τον διεθνή γκολκίπερ και όπως τόνισε χθες το βράδυ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, θα πρέπει να βρεθεί η «φόρμουλα» με την Μπρέντφορντ για να μπορέσει να αποκτηθεί ο συγκεκριμένος παίκτης.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε στον έτερο κίπερ που εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι», αναφέροντας χαρακτηριστικά πως με βάση το ρεπορτάζ του ο Μπρινιόλι είναι πολύ κοντά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x