Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Πήγε επιθετικά προς τον Λαμέλα ο Λουτσέσκου - Επέμβαση της αστυνομίας και πολύ ξύλο»!

Από την ΑΕΚ τονίζουν πως με τη λήξη του ντέρμπι στην OPAP Arena ο Ραζβάν Λουτσέσκου κινήθηκε επιθετικά προς τον Λαμέλα, με την αστυνομία να επεμβαίνει, τρέποντας σε φυγή ανθρώπους του ΠΑΟΚ!

Σκηνές απείρου κάλλους στην OPAP Arena με τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Όπως μετέδωσε ζωντανά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, που μόλις είχε βγει στον «αέρα» για το σχόλιό του, υπήρξε επεισόδιο του CEO της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Γιώργου Κοσμά, με ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας και παράλληλα πολύ μεγάλη ένταση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έκανε χειρονομίες για «κλεψιές» προς τον κόσμο, προκαλώντας την οργή των οπαδών της «Ένωσης».

Από την ΑΕΚ, λοιπόν, σχολιάζοντας όσα συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου, τονίζουν πως ο Ρουμάνος τεχνικός «πήγε επιθετικά προς τον Λαμέλα». Τότε και με την κατάσταση να ξεφεύγει, αφού μέσα στον χαμό υπήρχαν, όπως καταγγέλλεται από την «Ένωση», και «φουσκωτοί», «επενέβη η αστυνομία και ακολούθησε σύρραξη»! Άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον των ανδρών της συνοδείας του ΠΑΟΚ, με τους πρώτους να αναγκάζουν τους δεύτερους να τραπούν σε φυγή και να πέφτει, μάλιστα, πολύ ξύλο!

Στην ΑΕΚ υπογραμμίζουν ότι δεν είχαν την παραμικρή εμπλοκή στα επεισόδια και πως άτομα από το επιτελείο του ΠΑΟΚ έκαναν χειρονομίες προς την εξέδρα (δίνουν, μάλιστα και χαρακτηριστική φωτογραφία, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω), ενώ ο Λουτσέσκου έβριζε προς την κάμερα! Προσθέτουν, δε, πως η αστυνομία έχει βίντεο με τις προκλήσεις από πλευράς «ασπρόμαυρων» από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου. «Είναι ξεκάθαρο πως πάνε μόνο αυτοί να ξεκινήσουν την ένταση, που οδήγησε στον ξυλοδαρμό των μπράβων τους», τονίζουν.

ΑΕΚ: «Πήγε επιθετικά προς τον Λαμέλα ο Λουτσέσκου - Επέμβαση της αστυνομίας και πολύ ξύλο»

«Ο Ρουμάνος», αναφέρουν ακόμη από την «Ένωση», «μπήκε μόνο και μόνο στο γήπεδο για να κάνει και πάλι προβοκάτσια και να προκαλέσει τον κόσμο. Και μετά συνέχισε να προκαλεί μέχρι την επέμβαση της αστυνομίας».

Συμπληρώνουν, μάλιστα, το εξής: «Και επιτέλους η Λίγκα πρέπει να σταματήσει να επιτρέπει να μπαίνουν φουσκωτοί στα γήπεδα δηλωμένοι στο φύλλο αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x