Stoiximan Super League

Παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Γιάννης Παπαδόπουλος!

Όπως αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο γνωστός παράγοντας, Γιάννης Παπαδόπουλος, αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς υπέβαλε σήμερα (30/09) την παραίτησή του!

Τέλος εποχής στην ΑΕΚ! Όπως αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο γνωστός παράγοντας, Γιάννης Παπαδόπουλος, αποτελεί παρελθόν από την Ένωση, καθώς υπέβαλε σήμερα (30/09) την παραίτησή του!

Ο παραγωγός της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας υπογράμμισε: «Εγώ ξέρω ότι είναι μία δική του απόφαση 100%. Παραιτήθηκε. Ούτε κάποιος καβγάς έγινε, ούτε τίποτα. Έκρινε απλά ότι ολοκληρώθηκε η σχέση του με τη διοίκηση της ομάδας και αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση». Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, θυμίζουμε, ήταν επί χρόνια εξωδιοικητικός παράγοντας της ΑΕΚ και δεξί χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο στην εκπομπή Newsroom, εξάλλου, ο Καρπετόπουλος σημείωσε πως αυτή τη εξέλιξη έγινε σήμερα (30/09), μετά, δηλαδή, το νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πάει ο σύλλογος ήρεμα στο χθεσινό (29/09) παιχνίδι. «Η κίνηση αυτή θα έχει επιπτώσεις, φαντάζομαι, και στο νέο διοικητικό σχήμα, οπότε περιμένουμε τις αποφάσεις του Μάριου Ηλιόπουλου».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος:



Εξάλλου, λίγο αργότερα επιβεβαίωσε στη «Δίκη» ότι παραιτήθηκε από την ΑΕΚ ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο στενότερος συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη, πληροφορία ,που πρώτος μετέδωσε ο bwinΣΠΟΡ FM.

Δήλωσε ότι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Μάριο Ηλιόπουλο, τονίζοντας: «Ήταν απολύτως δική μου επιλογή. Πήρα την απόφαση γιατί έκλεισε ένας κύκλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x