Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ αριστερό μπακ η ενδεκάδα για το ντέρμπι - Στην αποστολή ο Φερνάντες, εκτός ο Μάνταλος

Δείτε την ενδεκάδα, με την οποία ο Ματίας Αλμέιδα παρατάσσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επιστροφή για Φερνάντες στην αποστολή, εκτός λόγω αδιαθεσίας ο Μάνταλος.

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός τεχνικός επιλέγει τον Σιντιμπέ για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής θα αρχίσει ο Άμραμπατ και ο Πινέδα στα χαφ δίπλα στον Σιμάνσκι.

Να σημειωθεί ότι στην αποστολή -για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του- συμπεριλήφθηκε ο Φερνάντες. Αντίθετα, εκτός έμεινε τόσο ο Μάνταλος λόγω αδιαθεσίας, όσο και ο Αραούχο, ο οποίος πριν από δύο μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, με σύστημα 4-4-1-1, στην εστία θα είναι ο Στάνκοβιτς. Δεξί μπακ ο Ρότα, αριστερό ο Σιντιμπέ. Δίδυμο στα στόπερ οι Βίντα και Κάλενς και στα χαφ οι Σιμάνσκι και Πινέδα. Δεξί χαφ ο Άμραμπατ, αριστερό ο Γκατσίνοβιτς, με τον Τσούμπερ να κινείται δίπλα στον Γκαρσία.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς - Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Σιντιμπέ - Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς - Γκαρσία, Τσούμπερ.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους»: Αθανασιάδης, Πήλιος, Μήτογλου, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Πόνσε, Ελίασον, Φερνάντες, Πισάρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x