Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν οι συλλεκτικές φανέλες για τον Θωμά Μαύρο-Θα επανακυκλοφορήσουν

Οι συλλεκτικές φανέλες που παρουσίασε ο Θωμάς Μαύρος στη Νέα Φιλαδέλφεια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγη ώρα από τους φίλους της ΑΕΚ.

Ο Θωμά Μαύρος έγινε αντικείμενο λατρείας από πάνω από 2.000 φίλους της ΑΕΚ σήμερα στην Opap Arena, σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΠΑΕ στο γήπεδο της ομάδας.

Οι 2.000 συλλεκτικές φανέλες της ομάδας που είχαν τεθεί στη διάθεση του κοινού εξαντλήθηκαν μέσα σε μιάμιση ώρα (!), με τις φανέλες αυτές να επανακυκλοφορούν τις επόμενες μέρες για να εξυπηρετηθούν περισσότεροι φίλοι της ομάδας.

«Είναι πραγματικά πέρα από την δυνατότητα κάθε περιγραφής αυτό που έχει γίνει σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια για τον Θ(ε)ωμά! Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί στην καρδιά και την ψυχή του κόσμου μας με τον Θωμά Μαύρο και γι’ αυτό και σήμερα, σχεδόν 37 χρόνια από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ, γράφτηκε ξανά ιστορία. Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, ο Θωμάς Μαύρος σας ευχαριστεί όλους για την αγάπη σας. Πολύ δύσκολα θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο με οποιαδήποτε μεταγραφή θα έκανε η ομάδα, ακόμη και στην εποχή μας. Ακόμη και την πιο δυνατή που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς», αναφέρει η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x