Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ θέλει τον Σάμι Μάε - Η Φερεντσβάρος απέρριψε πρόταση 1 εκατ. ευρώ»

Ούγγρος δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ είναι η ελληνική ομάδα που έχει κάνει πρόταση στην Φερεντσβάρος για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό, Σάμι Μάε.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ, που έχει μετουσιωθεί σε πρόταση στην Φερεντσβάρος για την αγορά του Σάμι Μάε αποκαλύπτει Ούγγρος δημοσιογράφος, που εργάζεται στην Αγγλία.

Σύμφωνα με τον Μπένσε Μποτσάκ, η Ένωση είναι η ελληνική ομάδα που έγραφαν προ ημερών στην Ουγγαρία πως έχει βάλει στο… μάτι τον Μαροκινό με βελγικό διαβατήριο στόπερ.

«Επίσημη προσφορά για τον Σάμι Μάε στη Φερεντσβάρος έκανε η ΑΕΚ. Ο παίκτης θέλει να φύγει. Όμως ο σύλλογος θέλει να τον κρατήσει. Ας δούμε πώς θα πάει αυτό. Αυτός ήταν ο ελληνικός σύλλογος. Η ΑΕΚ είναι η πιο πρόθυμη να πάρει τον Μάε, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες στην κούρσα», αναφέρει.

Λίγο αργότερα, στο ρεπορτάζ του ο ίδιος δημοσιογράφος υποστηρίζει πως η Φερεντσβάρος απέρριψε ήδη την πρώτη πρόταση της ΑΕΚ η οποία έφτανε το 1 εκατ. ευρώ, θεωρώντας ως πολύ μικρό το εν λόγω ποσό για έναν παίκτη-κλειδί όπως ο Σάμι Μάε.





Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει περάσει από τα τμήματα υποδομών της Γάνδης και της Σταντάρ, αγωνίστηκε στους άνδρες της ομάδας από τη Λιέγη και ακολούθησαν οι Μάαστριχτ, Σιντ Τρούιντεν και Φερεντσβάρος.

Ο Σάμι Μάε είναι επίσης 10 φορές διεθνής με το Μαρόκο, ενώ η ΑΕΚ αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό για να πλαισιώσει τους Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου στο ρόστερ της νέας σεζόν.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x