Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Δύσκολο ματς, αλλά θέλει νίκη για να χτίσει σερί ο Παναθηναϊκός - Αυτοί είναι οι επικρατέστεροι για 11άδα»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πετάξει άλλους βαθμούς και πως πρέπει να φτιάξει την αμυντική του λειτουργία, ενώ μίλησε και για την 11άδα με ΟΦΗ.

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό η νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και η βελτίωση των μετόπισθεν όπως επισήμανε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός αναζητάει την νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, για να αρχίσει να χτίζει ένα σερί. Έτσι όπως τα έχει κάνει, δεν μπορεί να πετάξει άλλους βαθμούς, σε μια ιδιαίτερη συνθήκη με τον θάνατο και του Μπάλντοκ. Περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτό στην Κρήτη. Πρέπει να αρχίσει να δείχνει μεγαλύτερη βελτίωση και ειδικά στο ανασταλτικό του κομμάτι ο Παναθηναϊκός», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού» την Κυριακή, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι θα ξεκινήσουν οι Λοντίγκιν ή Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας ή Ουναΐ, Τετέ, μάλλον ο Τζούριτσιτς και έδωσε έναν πόντο παραπάνω στον Γερεμέγεφ αντί του Σπόραρ.

Ο Αθανασίου ξεκαθάρισε πως το γεγονός ότι ο Βαγιαννίδης θα… βγει από το ψυγείο δεν σημαίνει ότι έχει συμφωνήσει και με τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι μέσα στον Νοέμβριο θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το αν θα ανανεώσει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x