Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ο οποίος ανεβάζει στροφές για τα δύο επόμενα φιλικά του και παράλληλα επίκειται περαιτέρω ενίσχυση το επόμενο διάστημα, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει μπει σε μία περίοδο ανακοινώσεων, καθώς χθες ανακοίνωσε τον Βέλντε και σήμερα τον Γιάρεμτσουκ. Παράλληλα, ο Μεντιλίμπαρ τσεκάρει και τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του αυτή τη στιγμή, καταστρώνοντας τα πλάνα του. Εκτιμώ ότι θα δούμε σε αρκετά ματς τον Ελ Κααμπί με τον Ουκρανό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Τώρα εκείνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Όρτα, με την Μπράγκα να επιχειρεί να τρενάρει τη μεταγραφή. Δεν νομίζω, όμως, ότι θα υπάρξει κάτι στη συμφωνία για τον παίκτη και ίσως και σήμερα υπάρξουν εξελίξεις», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις και σιγά-σιγά θα μπει η ομάδα στα δύο φιλικά με την Τερνάνα και τη Ρόμα, όπου επίσης παρουσιάζει η εικόνα του Ολυμπιακού και ορισμένων παικτών. Για παράδειγμα, ο Πιρόλα που θα έχει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του. Θεωρώ δεδομένο ότι θα παίξει και ο Βέλντε. Υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Στάμενιτς, να πάρει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής, αφού ήταν στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Άγιαξ, αλλά λόγω μίας ενόχλησης δεν έπαιξε και ήταν προσεκτική με την διαχείρισή του. Λογικά θα πάρει χρόνο σε κάποιο από τα δύο ματς. Θα δούμε τι θα γίνει με Ελ Κααμπί και θα προφυλαχθεί για να μην υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα. Τον Γκαρθία δεν τον βλέπω στα φιλικά της Ιταλίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x