Stoiximan Super League

Αντύπας: «Γιάρεμτσουκ, Βέλντε και Όρτα αγγίζουν τα 15 εκατ. ευρώ - Ο Ποντένσε θέλει Ολυμπιακό και αυτό τα λέει όλα»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όπως το μετάφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηρακλής Αντύπας.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού και τις μεταγραφικές εξελίξεις των «ερυθρόλευκων» μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηρακλής Αντύπας.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε αρχικώς στις επικείμενες συμφωνίες των Γιάρεμτσουκ και Βέλντε, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα ώστε να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία - ίσως ακόμα και εντός της ημέρας - να ανακοινωθούν από τους Πειραιώτες. Μάλιστα, ανέλυσε και το αγωνιστικό προφίλ του Ουκρανού φορ, ο οποίος παρά το ύψος του (1,90μ.), παίζει με άνεση και έξω από το κουτί, κρατώντας και «σπάζοντας» την μπάλα. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θα αποτελέσει έκπληξη μέσα στη σεζόν να δούμε δίδυμο τους Ελ Κααμπί και Γιάρεμτσουκ μαζί».


Στη συνέχεια, ο Ηρακλής Αντύπας αναφέρθηκε στη βέβαιη μεταγραφή του Όρτα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως μόνο για αυτούς τους τρεις παίκτες, οι «ερυθρόλευκοι» πλησιάζουν τα15 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή τους, δείγμα της προσπάθειας που κάνει η διοίκηση για τη σημαντική ενίσχυση του ρόστερ.

Τέλος, στάθηκε για ακόμα μία φορά για το θέμα του Ντάνιελ Ποντένσε, το οποίο είναι από τα πιο «καυτά» για τον Ολυμπιακό, αλλά και για το ενδεχόμενο απόκτησης αριστερού μπακ και στόπερ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x