Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Σούπερ ο Βέλντε στα τεστ. Δυνατός, γρήγορος, χωρίς τραυματισμούς

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις εξελίξεις στη μεταγραφή του Βέλντε στον Ολυμπιακό.

• Όπως είχα γράψει από χθες το πρωί, ο Κρίστοφερ Βέλντε μέχρι το βράδυ θα ήταν στην Αθήνα. Όντως ο Νορβηγός ακραίος κυνηγός της Λεχ του Πόζναν ήρθε από την Πολωνία, άσχετα αν ο Ολυμπιακός για κάποιους λόγους, που έχουν κι αυτοί τη σημασία τους…, δεν θέλησε να γνωστοποιήσει την άφιξη του.

• Ο 25χρονος εξτρέμ πέρασε ιατρικά και εργομετρικά τεστ και μάλιστα ήταν σούπερ. Ιατρικά δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα, ενώ στα εργομετρικά ήταν πάρα πολύ καλός. Έδειξε ότι είναι και δυνατός και γρήγορος. Κάπως έτσι, το ιατρικό τιμ άναψε πράσινο φως για την απόκτηση του.

• O Ολυμπιακός με τον Νορβηγό, όπως επίσης είχα σημειώσει από χθες, τα είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό κι αυτό που απέμενε ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα του, κάτι που ήταν θέμα καθαρά χρόνου, αφού όπως είχε δηλώσει κι ο αθλητικός διευθυντής του πολωνικού συλλόγου, «υπήρχε συμφωνία με τον παίκτη να φύγει μέσα στο καλοκαίρι».

• Ο Τόμας Ράζα μάλιστα παραδέχθηκε ότι αν η απερχόμενη σεζόν ήταν πιο επιτυχημένη για τη Λεχ, στην Πολωνία και την Ευρώπη, θα μπορούσε να πωλήσει τον Βέλντε με καλύτερα χρήματα, τονίζοντας ότι η απώλεια της ομάδας του φτάνει στο 40% με 50% σε σχέση με τα λεφτά που θα μπορούσε να πουληθεί ο Νορβηγός το καλοκαίρι του 2023!

• Ερωτηθείς για την απόρριψη της προσφοράς της Μπεσίκτας πριν ένα χρόνο ο Πολωνός αθλητικός διευθυντής είπε ότι, «πρώτα απ΄ όλα το νούμερο της προσφοράς δεν ήταν τόσο υψηλό όσο είχε γραφτεί στα ΜΜΕ, αλλά εκτός αυτού θέλαμε να μας βοηθήσει ο Βέλντε και την επόμενη σεζόν. Και όντως το φθινόπωρο μας βοήθησε, δίνοντας πολλά σε πολλά παιχνίδια». Σε άλλη ερώτηση για πρόταση που είχε πάει στη Λεχ τον Γενάρη από τη Γαλλία, ο Ράζα είπε: «Δεν την εξετάσαμε καθόλου. Θέλαμε να παίξουμε ως το τέλος το πρωτάθλημα με την πιο δυνατή ομάδα μας. Τώρα, ο Κρις έχει το πράσινο φως για να φύγει και θα το εκμεταλλευθεί γιατί έτσι έχουμε συμφωνήσει».

•Τέλος πάντων, ας περιμένουμε τώρα τα περαιτέρω για τον Βέλντε. Διότι πάντοτε μεταγραφή υπάρχει μόνο όταν ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x