Stoiximan Super League

Αντύπας: «Έδειξε ότι έχει έρθει για να κάνει τη διαφορά ο Βέλντε, υπολογίζει πολύ στους πιτσιρικάδες ο Μεντιλίμπαρ»

Ο Ηρακλής Αντύπας μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM το σχόλιό του για το δυνατό φιλικό τεστ του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρόμα, ενώ μετέφερε και το μεταγραφικό ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων».

Το σχόλιό του μετά το ισόπαλο 1-1 στο δυνατό φιλικό τεστ του Ολυμπιακού με τη Ρόμα, αλλά και τα τελευταία νέα από τις μεταγραφικές υποθέσεις που «τρέχουν» οι «ερυθρόλευκοι», μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηρακλής Αντύπας!

Αρχικά ανέφερε ότι η ομάδα του Μεντιλίμπαρ ικανοποίησε με την εμφάνισή της κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και ξεκαθάρισε ότι το στυλ παιχνιδιού δεν αλλάζει, ανεξάρτητα ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την ενδεκάδα, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στην απόδοση του Κρίστοφερ Βέλντε, τονίζοντας ότι δείχνει ότι ήρθε για να κάνει τη διαφορά, όντας ικανός να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές, ενώ παράλληλα έδειξε γιατί ο Ολυμπιακός έβγαλε ένα πολύ σημαντικό ποσό από τα ταμεία του για να τον πάρει από τη Λεχ Πόζναν.

Επιπλέον, μίλησε για τον Πιρόλα, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να κριθεί, αφού οι «ερυθρόλευκοι» με την πίεση που άσκησαν, δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να απειλήσουν, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι δεν επηρέασαν οι πολλές απουσίες. Τέλος, τόνισε ότι ο Μεντιλίμπαρ υπολογίζει πολύ στους πιτσιρικάδες, και στάθηκε στις εμφανίσεις των Μπακούλα και Κωστούλα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x