Stoiximan Super League

Αντικείμενο χτύπησε τον Λαζαρίδη στην Τούμπα! (video)

Με τη λήξη του ματς και ενώ ο Λαζαρίδης του Ατρόμητου κατευθυνόταν στη φυσούνα, ένα αντικείμενο έφυγε από τις εξέδρες της Τούμπας και χτύπησε στο κεφάλι τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος σωριάστηκε κάτω!

Ελλάδα το μεγαλείο σου... Δευτερόλεπτα αφότου έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και οι παίκτες των Περιστεριωτών κατευθύνονταν στη φυσούνα, ένα αντικείμενο έφυγε από την εξέδρα των επισήμων και χτύπησε τον Νίκο Λαζαρίδη στο πρόσωπο!

Ο Έλληνας αμυντικός -που ήταν και ο σκόρερ για τους φιλοξενούμενους- σωριάστηκε στο έδαφος και όλοι έπεσαν από πάνω του για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ψάχνοντας παράλληλα να δουν τι ακριβώς συνέβη.

Ο στόπερ των κυανόλευκων πανηγύρισε το τέρμα του (που ισοφάρισε αυτό του Μακ) «προτρέποντας» τους φίλους του Δικεφάλου να κάνουν «ησυχία» (βάζοντας το χέρι μπροστά στο στόμα), κάτι που -αδικαιολόγητα βέβαια- έφερε αυτή την εξέλιξη από τον ανεγκέφαλο οπαδό...

Ενδεικτικό του αναβρασμού που προκλήθηκε, το γεγονός πως ο Τραϊανός Δέλλας... άφησε προς στιγμήν τις post game δηλώσεις του στη NOVA, όταν αντιλήφθηκε πως ο ποδοσφαιριστής του ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, και τις συνέχισε αφότου βεβαιώθηκε πως ο Λαζαρίδης δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό.

Όλα αυτά, φυσικά, μπροστά στα μάτια των διαιτητών και των ανθρώπων των δύο ομάδων. Κάτι που σημαίνει πως βάσει... λογικής, ο ρέφερι Παππάς θα καταγράψει το περιστατικό στο φύλλο αγώνα, το οποίο θα «βαραίνει» τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x