Stoiximan Super League

Free... Αρκούδας

Μεταγραφή εκ των έσω για τον Ατρόμητο, ο οποίος από την Τετάρτη υπολογίζει τον Χρήστο Αρκούδα. Ολοκληρώθηκε η τιμωρία του παίκτη, ο οποίος μπορεί να παίξει και κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Χρήστος Αρκούδας, είναι πλέον στη διάθεση του τεχνικού του Ατρόμητου, Γιώργου Παράσχου. Ο νεαρός αμυντικός, ολοκλήρωσε την ποινή του και είναι έτοιμος να βοηθήσει την «κυανόλευκη» προσπάθεια.

Μάλιστα, ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, τίθεται στη διάθεση του Παράσχου, την στιγμή που ο Ταυλαρίδης θα είναι εκτός για δύο αγωνιστικές και ο Φυτανίδης, θα μετατεθεί στην φυσική του θέση, το κέντρο της άμυνας.

Ο Αρκούδας έκανε και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Επιτέλους έφθασε η στιγμή που περίμενα εδώ και μήνες. Η περιπέτειά μου έληξε και είμαι έτοιμος να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την προσπάθεια που γίνεται στον Ατρόμητο.

Για μένα από σήμερα ο Ατρόμητος είναι κι επίσημα ένα καινούργιο βήμα στην καριέρα μου.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον προπονητή κ. Παράσχο και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο που με στήριξαν σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Εκείνο που εγώ πρέπει να κάνω είναι να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη με μοναδικό γνώμονα την επίτευξη των στόχων της ομάδας μου».

Η προετοιμασία της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά συνεχίστηκε σήμερα στον Ασπρόπυργο. Έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Ναπολεόνι που έκανε τρέξιμο.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x