Stoiximan Super League

Περίεργο δημοσίευμα από το Ισραήλ: «Στην έξοδο από τον Asteras AKTOR ο Ράσταβατς, υποψήφιος ο Ρόμπι Κιν»

Ένα περίεργο δημοσίευμα προέκυψε από το Ισραήλ, όπου αναφέρεται ότι ο Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται στην έξοδο από τον Asteras AKTOR και υποψήφιος αντικαταστάτης του είναι ο Ρόμπι Κιν.

Ένα δημοσίευμα από το... πουθενά σε σχέση με το μέλλον του Μίλαν Ράσταβατς στην τεχνική ηγεσία του Asteras AKTOR προέκυψε στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «one.co.il» αναφέρει πως ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην έξοδο από τους Αρκάδες λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση, και μάλιστα πως ο Ρόμπι Κιν είναι ένας από τους τρεις υποψήφιους που έχει στο μυαλό της η διοίκηση της ομάδας για να τον αντικαταστήσει.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr δεν τίθεται κάποιο τέτοιο θέμα, τουλάχιστον μέχρι τώρα που μιλάμε, καθώς στον Αsteras AKTOR υπάρχει ικανοποίηση από το έργο του Μίλαν Ράσταβατς και δεν φαίνεται να συντρέχει λόγος απομάκρυνσής του. Βέβαια, στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, επομένως... δεν μπορεί να αποκλειστεί το οτιδήποτε.

Το σίγουρο είναι πως μετά από τρεις αγωνιστικές πρωταθλήματος, η ομάδα της Τρίπολης ηττήθηκε μεν εντός έδρας από τον Βόλο, κατάφερε όμως να πάρει «διπλό» στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και βαθμό από τον Άρη στο «Βικελίδης», επομένως η μέχρι στιγμής συγκομιδή κρίνεται ικανοποιητική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x