Stoiximan Super League

Ποντάρουν πολλά στα διαρκείας

Εφόσον ο Παναθηναϊκός συμμετάσχει στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας για τους οπαδούς της ομάδας στη Λεωφόρο.

Το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουν μίνι διαρκείας για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, εφόσον η ομάδα καταφέρει να παίξει στη εν λόγω διαδικασία, επεξεργάζονται στον Παναθηναϊκό.

Στόχος της διοίκησης είναι να μπουν κάποια χρήματα στα «πράσινα» ταμεία, τα οποία αυτή τη στιγμή θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα.

Μέχρι στιγμής οι συγκεκριμένες σκέψεις είναι σε πρώιμο στάδιο, αφού από την αρχή της σεζόν υπήρξε σχετική ενημέρωση στους οπαδούς της ομάδας για αυτό το ζήτημα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του «τριφυλλιού» ευελπιστούν ότι με την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο θα προκύψει ένα σημαντικό ποσό τη νέα σεζόν από τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ σκέφτονται να βγουν 400-500 πολύ ακριβά διαρκείας, όπως για παράδειγμα στα επίσημα του ΟΑΚΑ, τα οποία θα φέρουν στο ταμείο της ΠΑΕ τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ και τα οποία θα μπορούν να πάρουν εύρωστοι οπαδοί της ομάδας.

Η μικρή χωρητικότητα του γηπέδου, άλλωστε, αναγκάζει την ΠΑΕ να αυξήσει τις τιμές σε κάποια διαρκείας.

Ανεξάρτητα, δηλαδή, από το τι θα ισχύσει στις υπόλοιπες θύρες, όπου θα υπάρχουν προνόμια για όσους καταβάλουν συνδρομή στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x