Stoiximan Super League

Έτσι… τον θέλουν

Δεδομένη και κοινή η επιθυμία ανανέωσης της συνεργασίας Παναθηναϊκού και Φιγκερόα εφόσον ο Αργεντινός φορ συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Η φανέλα στον Κουκουλάκη και το τραπέζι στους λάτιν.

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα είναι το πρόσωπο των ημερών στον Παναθηναϊκό χάρη στο γκολ της νίκης που πέτυχε το Σάββατο απέναντι στην Κέρκυρα, αλλά και την εν γένει παρουσία του. Ο Αργεντινός φορ, που αφιέρωσε το τέρμα στον αδερφό του που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το 2001, έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις σε όλους στην Παιανία με τη συμπεριφορά του και δίνει υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Εφόσον είναι υγιής, η διοίκηση της ΠΑΕ δεδομένα επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία τους για τουλάχιστον ένα χρόνο και θα του προτείνει συμβόλαιο με αποδοχές 250-300 χιλιάδες ευρώ. Αρκεί, ασφαλώς, να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και να βγει η ομάδα του στην Ευρώπη. Ο ίδιος δηλώνει ευτυχής από τις συνθήκες που έχει βρει, θεωρεί πως ακόμη δεν έχει παρουσιάσει ούτε ένα μικρό δείγμα των πραγματικών του δυνατοτήτων και θα υποδεχτεί με χαρά ενδεχόμενη πρόταση ανανέωσης. Ήδη αισθάνεται άνετα στην Αθήνα και πριν μία εβδομάδα έφυγε από το ξενοδοχείο που έμενε για να κατοικήσει μαζί με την οικογένειά του, τη σύζυγο και τις δύο κόρες του, σε σπίτι στα νότια προάστια.

Η φανέλα στον Κουκουλάκη

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης, διαιτητής του αγώνα με την Κέρκυρα, ήταν αυτός που πήρε τη φανέλα του Λουτσιάνο Φιγκερόα μετά το ματς κατόπιν δικού του αιτήματος. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν του χάλασαν το χατίρι, αν και προτού την παραδώσουν εξέφρασαν παράπονα για τα σφυρίγματά του μετά το γκολ του Αργεντινού.

Τραπέζι στους λάτιν

Ο Φιγκερόα έκανε το τραπέζι στους λάτιν συμπαίκτες του για το γκολ που πέτυχε το Σάββατο. Φορναρόλι, Τοτσέ, Ζέκα, Βελάσκες, Γιοκίν και Πίντο, δηλαδή όλοι οι λάτιν καθώς και ο Κάιπερ, μαζί με τις οικογένειές τους ήταν στην παρέα.

Στον πάγκο με ΠΑΟΚ

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα δεν είναι ακόμη έτοιμος να βγάλει 90λεπτο. Έτσι εφόσον-όπως αναμένεται-ο Τοτσέ από την Τρίτη μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ο Ισπανός θα είναι στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Αργεντινός θα έρθει κάποια στιγμή στη διάρκεια του αγώνα σαν αλλαγή από τον πάγκο. Επανέρχεται σίγουρα ο Μαρίνος που θα πάρει τη θέση του Κάιπερ που δεν ικανοποίησε, ενώ θα λείψει και πάλι ο τιμωρημένος Βιτόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x