Stoiximan Super League

Φιγκερόα: «Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Στα έντονα συναισθήματα του μετά το νικητήριο γκολ με την Κέρκυρα, αλλά και στον τρόπο που τον έχουν αγκαλιάσει ο κόσμος και οι συμπαίκτες του, στάθηκε σε δηλώσεις του ο φορ των «πρασίνων»

Ο Φιγκερόα χαρακτήρισε σημαντικό το τέρμα που σημείωσε, τόσο γιατί βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη, αλλά και γιατί ο ίδιος ήθελε ένα γκολ, μετά από τόσους μήνες απραξίας «Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό το πρώτο γκολ που πέτυχα με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος κυρίως επειδή βοήθησα την ομάδα να πάρει μια σημαντική νίκη. Το περίμενα πολύ καιρό αυτό. Μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχα ήθελα να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση, αλλά και τα γκολ. Η αλήθεια είναι πως να το πετύχω αυτό μέσα στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας είναι κάτι που πολύ ωραίο».

Αναφορικά με τον πανηγυρισμό του, ο Αργεντινός στράικερ τόνισε: «Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα που ένιωσα εκείνη τη στιγμή, γιατί όπως σας είπα έμεινα πολλούς μήνες έξω από τα γήπεδα λόγω του τραυματισμού μου. Και όταν επιστρέφεις σιγά σιγά δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είσαι, πότε θα είσαι απόλυτα έτοιμος και πως θα ανταποκριθείς. Ήθελα να τα πάω καλά και όταν με φώναξε στο ημίχρονο ο προπονητής για να με βάλει, ήρθε η ευκαιρία που έψαχνα. Όλα πήγαν καλά».

Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις του και το πώς αισθάνεται στη νέα του ομάδα: «Πολύ καλά! Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όσο φανταζόμουν. Με δέχθηκε εκπληκτικά ο κόσμος, αλλά και όλοι στην ομάδα. Έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και νιώθω χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή παλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να μείνουμε στην πρώτη πεντάδα και να κάνουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ προκειμένου να πετύχουμε τον σημαντικό στόχο για τον Παναθηναϊκό”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x