Stoiximan Super League

Ρίκκα για αντι-Μητρόπουλος

Τον Αντώνη Ρίκκα σκέφτεται να τοποθετήσει ο Έβαλντ Λίνεν ως αμυντικό χαφ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αφού ο Παύλος Μητρόπουλος είναι τιμωρημένος.

Δοκιμές ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει να κάνει ο Έβαλντ Λίνεν. Με δεδομένη την απουσία του Παύλου Μητρόπουλου από αυτό, ο Γερμανός τεχνικός σκέφτεται να βάλει αμυντικό χαφ τον Αντώνη Ρίκκα και δίπλα του τους Κορδέρο και Φέτση. Ο μέσος της ΑΕΚ έχει να αγωνιστεί από το ματς με τον ΟΦΗ για την 19η αγωνιστική της Σουπερλίγκας ενώ βρέθηκε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί.

Αναφορικά με το τι θα κάνει με τα προβλήματα που ακούν στα ονόματα των Βλάχου και Τσουμάγκα, ο Λίνεν θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα τους έχει στην διάθεση του. Ο Γερμανός ως δεξί μπακ δοκίμασε τον Τσουκαλά, ο οποίος έπαιξε και στο ντέρμπι με τους «πράσινους».

Τέλος, στην άσκηση τακτικής με τους παίκτες να χωρίζονται σε 3 ομάδες των 9 παικτών, δίπλα στον Μπουγαϊδη αγωνίστηκε ο Τσούπρος και όχι ο Κουτρουμπής και στην επίθεση στο πλευρό του Φούντα έπαιξε ο Κατίδης αλλά ο Πετρόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x