Stoiximan Super League

«Τρέχει» ο Βλάχος

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βαλεντίνος Βλάχος και αρχίζει το… τρέξιμο για να προλάβει το ντέρμπι με Ολυμπιακό. Ατομικό ο Τσουμάγκας.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων και τα νέα ήταν χαρμόσυνα. Στις υπηρεσίες του Βαλεντίνου Βλάχου ελπίζει να στηριχθεί ο Έβαλντ Λίνεν αφού ο νεαρός μπακ ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης και θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες αν θα είναι στα πλάνα του Γερμανού τεχνικού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Βαλεντίνος Βλάχος είχε μείνει εκτός αποστολής στο ματς με τον Παναθηναϊκό αφού είχε χτυπήσει στον αγώνα με τον Πλατανιά και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να είναι έτοιμος.

Τα νέα όμως δεν ήταν τόσο καλά και για τον Τάσο Τσουμάγκα. Ο αριστερός μπακ της Ένωσης έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο κυριακάτικο ντέρμπι μειώνονται… επικίνδυνα αφού η ΑΕΚ στην συγκεκριμένη θέση έχει πρόβλημα.

Στην σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι διεθνείς Χρίστος Παπαδημητρίου και Δημήτρης Γροντής, ενώ ο Αντώνης Πετρόπουλος πρόγραμμα αποφόρτισης.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x