Stoiximan Super League

Μέχρι UEFA και CAS για Σορεντίνο

Άμεσα απάντηση από τους Ιταλούς για το ποσοστό μεταπώλησης του Στέφανο Σορεντίνο περιμένει η ΑΕΚ, ειδάλλως θα προσφύγει αρχικά στην UEFA κι εν συνεχεία ακόμη και μέχρι το CAS.

Στο κενό έχουν πέσει μέχρι τώρα οι προσπάθειες της ΑΕΚ να εξασφαλίσει το ποσό που δικαιούται βάσει του ποσοστού μεταπώλησης που έχει για τον Στέφανο Σορεντίνο μετά την πώλησή του από την Κιέβο στην Παλέρμο. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στείλει ήδη τέσσερα ειδοποιητήρια στην ιταλική ομοσπονδία, τρία εξ αυτών μέσω της ΕΠΟ, αλλά δεν έχουν λάβει καμία απάντηση, κάτι που εκλαμβάνεται ως προσπάθεια των δύο ιταλικών ομάδων να αποκρύψουν ή να μειώσουν τεχνηέντως το ακριβές ποσό της μεταγραφής για να μην πληρώσουν την ελληνική ομάδα.

Η υπομονή των ανθρώπων της «Ένωσης» έχει αρχίσει να εξαντλείται και σε περίπτωση που δεν υπάρξει απάντηση τις αμέσως επόμενες μέρες από την Ιταλία, θα αναλάβουν δραστικά μέτρα για την προάσπιση των συμφερόντων της ΠΑΕ. Σε πρώτη φάση θα απευθυνθούν στην UEFA, ενώ εν συνεχεία είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι και το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) καταγγέλλοντας τις ιταλικές ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x