BCL

Παπαθεοδώρου: «Δεν παίζαμε με Φαλ και Μιλουτίνοφ για να χάσουμε τόσα ριμπάουντ»

Δυσαρεστημένος ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από τα πολλά χαμένα ριμπάουντ του Προμηθέα και όχι μόνο.

Φανερά προβληματισμένος ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα του Προμηθέα από τη Νίμπουρκ στην Πάτρα (78-86) στην πρεμιέρα του στο BCL.

«Η Νίμπουρκ κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο παιχνίδι. Ειδικά στο κομμάτι της ενέργειας και της αθλητικότητας ήταν 2-3 επίπεδα πάνω από εμάς. Όταν ο αντίπαλος έχει 25 επιθετικά ριμπάουντ και, ουσιαστικά, 25 παραπάνω κατοχές, είναι πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουμε καλό ρυθμό. Σίγουρα χρειαζόμαστε αναδιοργάνωση και θα κάνουμε αυτό που πρέπει στη συνέχεια για να γίνουμε καλύτεροι», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είναι πολλά πράγματα μαζί. Το ριμπάουντ πρώτα απ’ όλα είναι θέληση. Δεν παίζαμε με τον Φαλ και τον Μιλουτίνοβ για να χάσουμε τα ριμπάουντ. Είναι θέμα θέλησης, συγκέντρωσης, αθλητικότητας… Πρόκειται για κάτι που σίγουρα το έχουμε εντοπίσει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν κι άλλα προβλήματα που έχουμε. Στο κομμάτι της δημιουργίας μας και της περιφερειακής μας επίθεσης, είμαστε πάρα πολύ μέτριοι και δεν μπορούμε να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο με αυτόν τον τρόπο».

Τέλος, ερωτηθείς αν αυτή η ήττα θα αφυπνίσει την ομάδα του, ο κόουτς Παπαθεοδώρου απάντησε: «Έχουμε αφυπνιστεί ήδη πάρα πολύ καιρό. Είμαστε ουσιαστικά στον δρόμο για να βρούμε τις λύσεις που απαιτούνται. Δεν είναι το σημερινό παιχνίδι καμπανάκι για μας, το καμπανάκι έχει ηχήσει στα φιλικά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x